Filetto di manzo al vino con purè

Filetto di manzo al vino con purè

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Purè di patate
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di latte
    350 g
  • di burro a tocchetti
    70 g
  • di noce moscata in polvere
    1 - 2 pizzichi
Salsa al vino
  • scalogno a pezzi
    ½
  • di burro
    20 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    60 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • filetti di manzo
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 784 kcal / 3279 kJ
Białko 40.2 g
Tłuszcz 43.2 g
Węglowodany 52.1 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Sód 827.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...