Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di patate a pasta gialla, pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- fiocchi di sale, a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1005.4 kJ / 240.3 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 676.6 mg
Alternatywne przepisy
Frittatina alle zucchine
30 Min
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Mousse alle fragole e formaggio
15 min
Frullato viola
10min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 godz. 15 min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Cream tart al cioccolato
8 godz.