Urządzenia i Akcesoria
Pangrattato alle acciughe e paprika
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
260 g
Składniki
-
40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati (circa 10 filetti)
-
200 g di fette di pane a pezzi
-
1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
287.3 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
295.9 kJ /
70.7 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ragù bianco
1 godz. 20 min
Vellutate di ceci e yogurt con spiedini di pollo marinato
1 godz. 50 min
Maiale arrosto con verdure e purè di patate dolci
2 godz. 30 min
Caponata siciliana
30 min
Bombette di Carnevale ripiene
1 godz.
Sale alle erbe e limone
1 godz.
Anacardi speziati
30 min
Risolatte con mele e cannella
50 min
Pork larb
20 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Carpaccio di roastbeef e insalata riccia
2 godz.
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min