Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati (circa 10 filetti)
- 200 g di fette di pane, a pezzi
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 295.9 kJ / 70.7 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 287.3 mg
Alternatywne przepisy
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1 godz.
Torta pere e zenzero (TM6)
40 min
Raita di carote e barbabietola
25min
Plumcake all'arancia
1 godz.
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1 Std. 30 Min
Insalata di ceci e coriandolo
40 min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1 godz.
Torta soffice con caramello salato
2 Std.
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min