蟹柳蛋卷饼

蟹柳蛋卷饼

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 稀奶油
    70 克
  • 约1/4茶匙
    1 - 2 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蟹肉棒 撕成丝
    80 克
  • 20 克
  • 墨西哥卷饼皮
    2 张
  • 马苏里拉乳酪 根据个人口味调节
    适量
  • 煎制用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 520.3 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 1857.2 kJ / 443.9 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Węglowodany 20.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...