Urządzenia i Akcesoria
蟹柳蛋卷饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
稀奶油70 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
蟹肉棒 撕成丝80 克
-
油20 克
-
墨西哥卷饼皮2 张
-
马苏里拉乳酪 根据个人口味调节适量
-
油 煎制用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
520.3 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1857.2 kJ /
443.9 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样早餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny