Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex chicken casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
boiling water250 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
frozen corn kernels100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
brown onion cut into quarters150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (3 cm)1
-
taco seasoning to taste, gluten free if needed (see Tip)2 - 4 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
chicken thigh fillet boneless, skinless, cut into quarters8
-
chipotle chillies in adobo sauce3 tsp
-
sweet paprika1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
can black beans drained and rinsed400 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
842.5 mg
Białko
45.9 g
Kalorie
2609.6 kJ /
623.7 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min