Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (opcjonalnie)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 528.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liquore alle pere
384 godz.
Nasello in salsa all'arancia
2h 30 min
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Yogurt al cioccolato
13h
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 godz. 30 min
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14hod. 30min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 godz.
Fregola con le arselle
45 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h