Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
TM6

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 1 spicchio di aglio, schiacciato (opcjonalnie)
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di filetti di scorfano, puliti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
945 kJ / 226 kcal
Białko
32.4 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
9.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
0.7 g
Sód
528.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy