Urządzenia i Akcesoria
Brokułowa sałatka z jajkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja
Składniki
-
500 g wody
-
2 jajka
-
150 g różyczek brokułu, mrożonych, uprzednio rozmrożonych150 g różyczek brokułu świeżych
-
20 g kukurydzy, konserwowej odsączonej
-
30 g białej fasoli, z puszki odsączonej
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżka oliwy z oliwek
-
koperek, świeży posiekany, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
348.9 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1466 kJ /
350.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warstwowa sałatka z szynką i jajkami
35 Min
Sałatka z kurczakiem, brzoskwiniami i orzechami
20 Min
Chłodnik z buraków i rzodkiewek
1 Std.
Sałatka z kaszą jęczmienną i dressingiem jogurtowym
40 Min
Sałatka z grillowanej papryki i ciecierzycy
25 Min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 Min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 Min
Sałatka ziemniaczano-brokułowa z kukurydzą i szczypiorkiem
30 Min
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8 Std. 10 Min
Sałatka z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
35 Min
Sałatka z kuskusem i tuńczykiem
15 Min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 Min