Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 鸡胸肉 ,切块
- 5 克 盐
- 5 克 白砂糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 15 克 生抽
- 120 克 冰水
- 90 克 红薯淀粉
- 500 克 水
- 适量 水 ,凉水,冷却用
- Wartości odżywcze
- na 1 条
- Kalorie
- 338.9 kJ / 81 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 254.4 mg