Urządzenia i Akcesoria
淀粉肠
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 条
Składniki
-
鸡胸肉 切块500 克
-
盐5 克
-
白砂糖5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
冰水120 克
-
红薯淀粉90 克
-
水500 克
-
水 凉水,冷却用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 条
Sód
254.4 mg
Białko
9 g
Kalorie
338.9 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2024
25 Przepisów
Chiny
Chiny