淀粉肠

淀粉肠

4.2 5 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 条

Składniki

  • 鸡胸肉 切块
    500 克
  • 5 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 生抽
    15 克
  • 冰水
    120 克
  • 红薯淀粉
    90 克
  • 500 克
  • 凉水,冷却用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 条

Sód 254.4 mg
Białko 9 g
Kalorie 338.9 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...