Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min