Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Courgetti Carbonara
40 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min