Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 400 g sweet potatoes, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
- 350 - 400 g parsnips, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
- 4 Tbsp olive oil
- 1 ¼ tsp fine sea salt
-
2
Tbsp chickpea flour
lub gram flour - 250 g tinned crushed tomatoes
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces
- 8 - 10 pitted black olives, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 1194.2 mg
Alternatywne przepisy
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Buddha Bowl with Chicken
Brak ocen
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Middle Eastern Brunch
1 Std. 20 Min
Fennel Apple Salad
20 min
Christmas Punch
20 min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
White Bean and Feta Dip
5min
Smoked Salmon Pâté
5min