Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
TM6

Caprese Style Baked Spiralized Vegetables

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 350 - 400 g sweet potatoes, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 350 - 400 g parsnips, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
  • 4 Tbsp olive oil
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 2 Tbsp chickpea flour
    lub gram flour
  • 250 g tinned crushed tomatoes
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces
  • 8 - 10 pitted black olives, sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1768.8 kJ / 422.8 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
43.3 g
Tłuszcz
23.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
9.2 g
Sód
1194.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy