Urządzenia i Akcesoria
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
parsnips ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder350 - 400 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
gram flourchickpea flour2 Tbsp
-
tinned crushed tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces150 g
-
pitted black olives sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Kimchi Risotto
35 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min