Wersje kompatybilne
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 30 g walnut halves
- 250 g fennel, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 300 g pork sausages, Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¼ tsp ground black pepper
- 150 g Gorgonzola dolce, crumbled
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2307.2 kJ / 551.5 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1334.3 mg
Alternatywne przepisy
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Blue Cheese Dressing
10 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10 phút
Turmeric Chicken Soup
Brak ocen
Melon Seed Horchata
10 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Amaretto Sour (Metric)
10 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 Min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min