Urządzenia i Akcesoria
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Ajvar
-
red peppers halved, deseeded4
-
aubergines halved2
-
onions quartered50 g
-
lemons juice only (approx. 60 g)2
-
fresh flat-leaf parsley20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Cevapcici
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered75 g
-
beef mince broken up450 g
-
pork mince broken up250 g
-
lamb mince broken up200 g
-
sweet paprika2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
frying oil2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
188 g
Kalorie
9608 kJ /
2298 kcal
Tłuszcz
123 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30min
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna valoración
Choco tarte with curls pears
Ninguna valoración
Ham and Leek Pies
1h 50min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8h 40min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Tomato Soup Paste
35min
Crab Briks
35min
Trout with hollandaise sauce
50min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min