Urządzenia i Akcesoria
Steak and Kidney Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
450 g beef chuck steak, diced (2 cm)stewing steak diced (2 cm)450 g
-
lamb's kidneys rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)220 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
dried bay leaf1
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
tomato purée20 g
-
red wine80 g
-
350 g liquid vegetable stockbeef stock350 g
Pastry
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
suet125 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water plus extra for sealing165 g
-
unsalted butter for greasing
Steaming
-
water2200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.9 g
Kalorie
3387 kJ /
810 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Apple Crumble and Custard
4 Std.
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min