Urządzenia i Akcesoria
Steak and Kidney Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
450 g beef chuck steak, diced (2 cm)stewing steak diced (2 cm)450 g
-
lamb's kidneys rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)220 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
dried bay leaf1
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
tomato purée20 g
-
red wine80 g
-
350 g liquid vegetable stockbeef stock350 g
Pastry
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
suet125 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water plus extra for sealing165 g
-
unsalted butter for greasing
Steaming
-
water2200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.9 g
Kalorie
3387 kJ /
810 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Yorkshire Pudding
1 godz.
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Shortcrust Pastry
5 min
Cauliflower Cheese
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Bara Brith
10 godz.
Christmas Pudding
14 godz. 30 min
Toad in the Hole
1 godz.