Urządzenia i Akcesoria
Beef goulash with bread dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Bread dumplings
-
300 g white bread, slightly stale, cut in slices (1 cm)bread rolls slightly stale, cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions cut in halves80 g
-
butter25 g
-
milk220 g
-
eggs3
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Beef goulash and steamed dumplings
-
garlic cloves3
-
onions cut in quarters450 g
-
30 g clarified butteroil30 g
-
beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels750 g
-
sugar1 tsp
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh350 g
-
red wine200 g
-
ground sweet paprika2 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
½ tsp caraway seedsground caraway½ tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh marjoram1 tbsp
-
dried bay leaf3
-
juniper berries5
-
2 clovesground cloves1 pinch
-
water300 g
-
flour30 g
-
peppers red and green, cut in thin strips200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2315 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Thai chicken curry
40 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chilli con carne
40 min
Pizza dough
1 godz.
Lemon cake
2 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Quiche Lorraine
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Chicken garam masala
50 min