Urządzenia i Akcesoria
Olive and fennel grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Olive and fennel
-
fennel seeds1 tsp
-
pitted Kalamata olives drained150 g
Grissini
-
baker's flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar1 pinch
-
fresh yeast or 2 tsp dried instant yeast (1 sachet)20 g
-
sea salt plus extra for sprinkling2 tsp
-
poppy seeds70 g
-
sesame seeds50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing80 g
-
water warm300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
332.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
617 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Rosewater madeleines
30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Haloumi
5 godz.
Brazilian cheese puffs
20 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Herbed lavosh
55 min
Dukkah
25 min