Urządzenia i Akcesoria
Olive and fennel grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Olive and fennel
-
fennel seeds1 tsp
-
pitted Kalamata olives drained150 g
Grissini
-
baker's flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar1 pinch
-
fresh yeast or 2 tsp dried instant yeast (1 sachet)20 g
-
sea salt plus extra for sprinkling2 tsp
-
poppy seeds70 g
-
sesame seeds50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing80 g
-
water warm300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
332.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
617 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sago plum pudding
28h 15min
Focaccia
2h 5min
Sweet chilli sauce
1h 5min
British spice rub
5min
Feijoa jelly
27h 40min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Almond biscotti
1h 10min
Rustic bread
2h
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min