Urządzenia i Akcesoria
Marinated feta cheese
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 170 godz.
450 g
Składniki
-
full cream milk2000 g
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water plus an extra 2 tbsp250 g
-
non-iodised salt (see Tips)80 g
-
canola oil to cover
-
mixed fresh herbs or mixed dried herbs1 - 2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
31257.4 mg
Białko
70.3 g
Kalorie
6248.1 kJ /
1487.6 kcal
Tłuszcz
79.9 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Węglowodany
124.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon or lime butter
15 Min
Naan bread
2 Std. 40 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Haloumi
5 Std.
Cheat's mascarpone
22 Std.
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Gluten free pasta
50 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Roti
2 Std.