Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Stroganoff
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
6 portion
Składniki
-
beef chuck795 g
-
salt¾ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
olive oil30 g
-
onions cut in wedges200 g
-
all purpose white flour3 tablespoon
-
Dijon mustard30 g
-
paprika½ tsp
-
liquid beef stock680 g
-
red wine, dry30 g
-
water to cook pasta
-
egg pasta, dried, type pappardelle225 g
-
cornstarch2 tbsp
-
water2 tbsp
-
white button mushroom, fresh sliced285 g
-
sour cream, any type115 g
-
fresh mixed herbs (parsley, thyme), chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
513.4 mg
Białko
38.1 g
Kalorie
1968.4 kJ /
470.5 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.