Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 648.6 mg
Alternatywne przepisy
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
"Marry me" chicken pasta
30 Min
Shredded Lamb ragù
1hod. 25min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 Min
Easy lamb hotpot
2h
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min