![The Ultimate Guiness Pot Roast The Ultimate Guiness Pot Roast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30ffc8f684450b0ac420cc066fd566c7/Derivates/0adfd85d72b15c494c2091aed84e526e7d5f8b54.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 648.6 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3小时 40 分钟
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Irish lamb stew
6sa 20 dk
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chunky bolognese
50 min
South African curry mince
45 min
Stir-fry beef bowl
35 min