Urządzenia i Akcesoria
Hommus dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra to serve2 tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
lemon juice60 g
-
tahini2 tbsp
-
sea salt to taste
-
zaatar for sprinkling (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
299.5 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Classic mushroom risotto
30 min