Urządzenia i Akcesoria
Chunky basil pesto dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
340 g
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
100.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Hommus
15 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Dukkah
25 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min