Urządzenia i Akcesoria
Chunky basil pesto dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
340 g
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
100.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6h 15min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Tomato ketchup
1h 25min
Hommus
15min
Coleslaw
10min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Hommus dip
5min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Cranberry and rosemary chutney
40min