Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 orange
- 300 g de vin pétillant, type prosecco
- 130 g d'Aperol
- 20 g d'eau gazeuse
- feuilles de menthe
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 409.2 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 5 mg
Alternatywne przepisy
Virgin Blue Lagoon
35min
Fettuccine tricolores à la norma
1u.
ATELIER menu 2
1u.
ATELIER menu 1
1u.
Mélange sept épices
5 Min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1h 50min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1u.
Cocktail jamaïcain
10min
Limonade à la fraise
10min
Palmier pesto rosso
45 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Sangria blanche
35min