Glace à la violette
TM6

Glace à la violette

4.6 (14 ocen)

Składniki

La veille

  • 4 jaunes d'œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de sirop de violette

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
748.5 kJ / 178.9 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
0 g
Sód
42.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy