Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre, en morceaux
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de sirop d'agave
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 300 g d'amandes non pelées
- 80 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 10793 kJ / 2600 kcal
- Białko
- 64 g
- Węglowodany
- 142 g
- Tłuszcz
- 185 g
- Tłuszcz nasycony
- 29 g
- Błonnik
- 31 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Cookies soufflés carotte-cumin
25 min
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Cristallisation du chocolat
15 Min
Chocolats de Pâques
15 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
Biscuits au citron
55 Min
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30min
Chocolats de Noël
1 Std.
Cake vapeur citron et framboises
1 godz. 15 min
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min