Amandes sucrées à la cannelle

Amandes sucrées à la cannelle

4.9 160 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 bocal

Składniki

  • 30 g de beurre en morceaux
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 50 g de sirop d'agave
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 300 g d'amandes non pelées
  • 80 g de cassonade

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 2600 kcal / 10793 kJ
Białko 64 g
Tłuszcz 185 g
Węglowodany 142 g
Błonnik 31 g
Tłuszcz nasycony 29 g
Sód 45 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...