Amandes sucrées à la cannelle
TM6 TM5 TM31

Amandes sucrées à la cannelle

4.9 (114 ocen)

Składniki

  • 30 g de beurre, en morceaux
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 50 g de sirop d'agave
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 300 g d'amandes non pelées
  • 80 g de cassonade

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
10793 kJ / 2600 kcal
Białko
64 g
Węglowodany
142 g
Tłuszcz
185 g
Tłuszcz nasycony
29 g
Błonnik
31 g
Sód
45 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy