
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre demi-sel
- 50 g de miel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 300 g d'amandes crues
- 30 g de sucre roux
- 3 pincées de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2233.4 kcal / 9344.6 kJ
- Białko
- 64.1 g
- Tłuszcz
- 174.1 g
- Węglowodany
- 137 g
- Błonnik
- 38.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.8 g
- Sód
- 554.6 mg