Urządzenia i Akcesoria
Sauce ail-ciboulette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
25 g d'échalote
-
1 gousse d'ail
-
½ botte de ciboulette fraîche
-
100 g de yaourt à la grecque
-
20 g de mayonnaise
-
1 c. à soupe de vinaigre blanc
-
3 pincées de sel
-
3 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
151.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
260.8 kJ /
62.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chaos culinaire
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Brochettes chich taouk et pommes de terre épicées
2 godz. 20 min
Longe de porc, sauce aux champignons et riz
1 godz. 20 min
Sauce aux champignons faible en glucides
45 min
Poudre de champignon
5 min
Sauce fromagère
30 min
Wraps de pois, tomates cerise et houmous à la feta
10 min
Rosbif, sauce aux champignons et au foie gras
1 godz. 40 min
Sauce aux champignons
30 min
Roulés pomme-cacahuète
25 min
Poulpe "à Lagareiro"
1 godz. 30 min
Sauce au fromage
20 min
Sauce au poivre
25 min