Wersje kompatybilne
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
- ½ oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362.3 kJ / 564.6 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 51.4 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 512.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail citron et thym
45 dk
Momies de saucisses
1 godz. 10 min
Tacos burger
50min
Salade de vermicelles à la mangue et à la papaye
30 dk
Tempeh
48 godz.
Roulé de saumon, chèvre et pommes de terre
1h
Croque façon Fast Food
3 Std.
Hachis de poulet et polenta
45 dk
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 dk
Courgette farcie au jambon
50min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30 dk