Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de chabacanos deshidratados
- 120 g arroz de grano corto, (para arroz con leche)
- 90 g de azúcar refinada
- 1000 g de leche entera
- 10 cdas azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 46 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel Texano
1h 30min
Pay dátil y nuez
1hod. 10min
Piñas de mazapán
30min
Atole de café de la olla
25 phút
Paté de jamón
5min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1h
Rompope de nuez
20 min
Fondant
15min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Mil crepas de limón
1h
Pastel de zanahoria
1h 30min
Frijoles puercos
15min