Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de chocolate semi amargo
- 30 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de mantequilla sin sal
- cocoa, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 218.7 kJ / 52.1 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20 min
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2óra
Azúcar glass
5 min
Muffins con crema de avellana y chocolate
40 min
Trufas
1h 30 min
Salsa de chocolate
20 min
Salsa de vainilla
15 min
Chocolate caliente
10 min
Helado de vainilla
12 godz.
Galletas con chispas de chocolate
50min
Helado de mousse de chocolate
3óra
Pasta sable
1 godz. 50 min