Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de leche
- 10 g de grenetina en polvo
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 500 g de yogur griego
- 1 clara de huevo
- 100 g de azúcar refinada
- 1 cdita de vainilla
- higos frescos, cortados en cuartos para decorar
- melón Cantaloup, en bolitas para decorar
- frambuesa frescas, para decorar
- moras azules frescas, para decorar
- flores comestibles, para decorar
- miel de abeja, para rociar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 987 kJ / 235 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de chocolate y frambuesa
1h 20min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Cheesecake de jamaica
2h
Tartaletas de almendra y naranja
1h 50min
La Pavlova despeinada
4h
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15 menit
Tiramisú
3h 15min
Mousse de mamey
2h
Tamales dulces de pasas
2h
Pumpkin cheesecake
13h 25min
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Crema batida insuperable
30 min