
Urządzenia i Akcesoria
Calamares guisados
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones
Składniki
-
150 g de cebolla
-
2 dientes de ajo
-
30 g de aceite de oliva
-
100 g de jitomate
-
1000 g de calamares, baby en aros
-
50 g de vino tinto
-
1 hoja de laurel seca
-
1 cucharadita de orégano
-
1 cucharadita de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
1000 g de papa en cubos
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
334 kcal /
1395 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk