Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1 godz. 30 min
Pipián de acuyo
20 dk
Pastel de chocolate y chile
1h 15min
Lasaña boloñesa
2sa 30 dk
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12hod. 45min
Bizcocho borracho
3h 45min
Mole ligero de poblano y almendras
20 dk
Lasaña
1 Std. 10 Min
Croquetas de jamón serrano
10h
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min