Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de aceite de oliva
- 4 de bacalao desalado, (aprox. 1000 g)
- 4 de dientes de ajo
- 20 g de paprika
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla amarilla, en rodajas finas
- 2 hoja de laurel seca
- 1 pizca de sal
- 40 g de vinagre blanco
- 80 g de pimiento rojo, en tiras
- perejil fresco, picado
- papas fritas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2553 kJ / 610 kcal
- Białko
- 48.8 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 383 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas
1h 30 min
Entomatadas de pollo
40min
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1h 50min
Salmón al horno con cintas de calabacín
Brak ocen
Salmón marinado a la plancha con ensalada
1h 10min
Dátiles rellenos de mascarpone
20min
Pollo con mole verde
1u.
Tartitas de fresa y queso de cabra
30min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5 godz. 30 min
Lasaña boloñesa (sin gluten)
2u.
Gelatina de mango
6h 15min
Ensalada de brócoli, morrón y manzana
5 Min