
Urządzenia i Akcesoria
Bacalao al estilo de Braga
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porción
Składniki
-
110 g de aceite de oliva
-
4 de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
-
4 de dientes de ajo
-
20 g de paprika
-
30 g de perejil fresco
-
400 g de cebolla amarilla en rodajas finas
-
2 hoja de laurel seca
-
1 pizca de sal
-
40 g de vinagre blanco
-
80 g de pimiento rojo en tiras
-
perejil fresco picado
-
papas fritas
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
610 kcal /
2553 kJ
Białko
48.8 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
21.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
383 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Compartiendo la Navidad
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk