Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de verduras
10min
Aporreadillo guerrerense
30min
Sopa de fideos con coliflor
45 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 phút
Pescado a la veracruzana
30min
Clemole morelense
25 phút
Caldo de camarón
25 phút
Mole Express
50 min
Linguini con surimi y berros
25 phút
Robalo al mojo de ajo
1h 20 min
Pozole de mariscos
1h 15min
Caldo de camarón
40min