Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 400 g de jitomate
- 5 g chile serrano
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de orégano
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1100 g de agua
- 100 g de ejotes
- 5 hojas de epazote
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Mole de olla
35 Min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5 Min
Ensalada de surimi y arroz
40 Min
Pollo con mole
1 Std.
Pescado a la veracruzana
30 Min
Sopa de mariscos
40 Min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 Min
Caldo de camarón
40 Min
Pajaritos de pollo
30 Min
Caldo de camarón
25 Min