Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espinacas
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de espinaca baby fresca
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Puré de alubias
- 30 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de alubias cocidas, enjuagadas y escurridas
- 160 g de agua
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Crema de coliflor con piñones
40min
Bolitas de coliflor al horno
1h 30min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5h 20 min.
Sopa de fideos con coliflor
45min
Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6
16h 20min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Coliflores gratinadas
25min
Pastel de nueces
1h
Crema de espinaca
25min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min