Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 900 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de sal
- 500 g de camarones frescos
- 1 cucharada de sal gorda
- 300 - 400 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 692 kJ / 166 kcal
- Białko
- 33.75 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Escalopas de pavo al vapor
25min
Langostinos al vapor (400 g)
15min
Papaya al vapor
15min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Guacamole de chipotle
5 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min