Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 150 g de pimiento rojo, en trozos (2-3 cm)
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (2 mm)
- 200 g de papa, en rebanadas (5 mm)
- 2 - 4 pizcas de sal
- 150 g de chorizo, sin piel y en trozos (2 cm)
- 6 huevos
- 100 g de leche entera
- 5 g de hojas de perejil fresco, picado
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- aceite de oliva, para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1112.3 kJ / 265.9 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 430.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado con salsa de morrón
45min
Frijoles Maneados
20min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Pierna de cerdo colorada
1h
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Cazuela de requesón
45min
Macarrones con queso y kimchi
50min
Hamburguesas de buey y aceitunas con cebolla caramelizada (Hestan Cue™)
40min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Brak ocen
Adobo con carne
50min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Coditos con queso
35min