Tarta de poro y jamón

Tarta de poro y jamón

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones

Składniki

  • 250 g de masa hojaldre
  • 50 g de queso manchego en trozos
  • 30 g de mantequilla
  • 400 g de poro en rodajas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 80 g de jamón en cubos
  • 1 huevo
  • 50 g de leche
  • 1 pizca de nuez moscada en polvo
  • 1 cucharada de hojas de tomillo fresco

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 353 kcal / 1483 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...