Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
g de aceite vegetal
lub 30 g de aceite de oliva - 800 g de zanahorias, peladas y en rodajas (2-3 mm)
- 450 g de agua
- 170 g de miel de abeja
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 5 g de jengibre, fresco en trozos (opcjonalnie)
- 1 cda de fécula de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 351 kJ / 83 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 245 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado relleno (Guefilte fish)
1 godz. 50 min
Sopa de pera y papa
30min
Pan de frijol
1h 40min
Kugel de papa
1h
Jaroset
15 Min
Borrsht frío
2 godz. 35 min
Brigadeiros
2 Std.
Bolas de matza
50min
Estofado de pollo con frijol y camote
45min
Latkes de papa
45min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35min
Jalá
2 Std.