Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
lub 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (opcjonalnie)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1109 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada cremosa de papas
40 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Coliflor gratinada
55 Min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Cerdo con verduras al estilo chino
1j 20 menit
Paté de hongos, queso y tomate
40 min
Ensalada San Valentín
Brak ocen
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3sa
Pescado relleno (Guefilte fish)
1h 50min
Papas con especias
1j
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min