Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
lub 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (opcjonalnie)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1109 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Sopa de lentejas naranjas
40min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Ensalada tibia de frijoles
25min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25min
Panditas de arroz (Pastelitos de arroz)
1u.
Ensalada San Valentín
Brak ocen
Espuma de frutos rojos
10min
Estofado de pescado
1h 10min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min