Pizza sin gluten

Pizza sin gluten

4.2 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones

Składniki

  • 150 g de tapioca
  • 80 g de harina de almendras ver receta
  • 60 g de harina de coco
  • 1 cdita de sal fina
  • 1 pizca de orégano seco
  • 1 cdita de ajo en polvo
  • 85 g de agua
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1 huevo
  • 80 g de puré de jitomate ver receta
  • 5 g de hojas de albahaca fresca y un poco más para servir
  • 100 g de mozzarella, rallado
  • 80 g jamón serrano
  • 50 g de arúgula
  • 2 cdas de reducción de vinagre balsámico blanco

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 431 kcal / 1810 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...