Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de tapioca
- 80 g de harina de almendras, ver receta
- 60 g de harina de coco
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 1 cdita de ajo en polvo
- 85 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 80 g de puré de jitomate, ver receta
- 5 g de hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 100 g de mozzarella, rallado
- 80 g jamón serrano
- 50 g de arúgula
- 2 cdas de reducción de vinagre balsámico blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1810 kJ / 431 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1h 40min
Harina de arroz
5min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Baguette sin gluten
1h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Gofres sin gluten
50min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min