Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura seca instantánea - 400 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 300 g de queso mozzarella, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de champiñones
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de salsa de jitomate
- 300 g de atún en aceite, escurrido
- 250 g de salmón ahumado
- 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2322 kJ / 553 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min
Agua de Horchata
5min
Pastel de atún con frijoles
40min
Flan de cacao
4h 45min
Crêpes de piña colada (Hestan Cue™)
Brak ocen
Pan de elote
2 Std.
Papas Dauphine
1h 40min
Tagliatelle con costilla estofada
2 Std. 20 Min
Albóndigas de atún
1 Std. 20 Min
Pastel de cajeta
1sa 10 dk
Aderezo de yoghurt
5min
Fideos con chorizo
30min