Pizza Marina

Pizza Marina

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porciones

Składniki

Masa
  • 200 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 20 g de levadura prensada fresca
    1 sobre de levadura seca instantánea
  • 400 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Cobertura
  • 300 g de queso mozzarella en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de champiñones
  • 1 cucharada de hojas de perejil fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de salsa de jitomate
  • 300 g de atún en aceite escurrido
  • 250 g de salmón ahumado
  • 200 g de crema

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 553 kcal / 2322 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...