Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de queso Gruyère, en trozos (3 cm)
- 150 g de crema
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 320 g de chícharos frescos
- 2 huevos
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 282 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate con amaranto
20p
Sopa de setas
35p
Sopa de flor de calabaza
35p
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8h 50 min
Sopa de berenjena asada
40 min
Crema de poro a la naranja
25 min.
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Fondo vegetariano
1h 35min
Pancita de hongos
1h
Crema de calabaza rostizada
1 godz. 50 min
Sopa de queso de cabra
30 min.
Crema de flor de calabaza
30 min.