Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de melón chino, en trozos
- 250 g de yogur natural
- 100 g de vino de oporto
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 6 palitos de pan (opcjonalnie)
- 6 - 10 rebanadas de jamón serrano
- hojas de hierbabuena, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 483 kJ / 115 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise
40 min
Risotto de bacalao y chícharos con menta
Brak ocen
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Gazpacho de melón
15 min
Sopa fría de coliflor
5u.
Gazpacho con fresas
10 min
Gazpacho de albaricoques
1 godz. 15 min
Gazpacho de melón
10 min
Esqueixada de bacalao
15 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Sopa fría de melón
10 min