Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
- 500 g de agua
- 600 g de verduras variadas en trozos de 2-3 cm
- 250 g de leche
- 20 g de mantequilla (con o sin sal) en trozos
- 10 g de harina
- 3 yemas de huevo
- ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 0.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Verduras al vapor con rúcula
25 Min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min
Corvina al vapor, verduras y pilaf de arroz
45 min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 min
Truchas con verduras y salsa holandesa
50min
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1h 30 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30min