Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de zanahoria en trozos
- 60 g de nabo en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de puerro en rodajas
- 60 g de champiñones en cuartos o en mitades
- 1500 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 hueso de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 300 g de morcillo de ternera en 2-3 trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Białko
- 10.83 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 1.68 g
- Błonnik
- 1.03 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20 min
Sopa de ave
40 Min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45 Min
Puré de manzana
20 Min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 Min
Crema de verduras
1 Std.
Puré congelado de espinacas escaldadas
30 min
Puré de guisantes en cubitos
55 Min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1h 40 min
Caldo oscuro de ternera
2 godz. 10 min
Caldo ibérico
1 godz. 10 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min