Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de zanahoria en trozos
- 60 g de nabo en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de puerro en rodajas
- 60 g de champiñones en cuartos o en mitades
- 1500 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 hueso de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 300 g de morcillo de ternera en 2-3 trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Białko
- 10.83 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 1.68 g
- Błonnik
- 1.03 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo ibérico
1 godz. 10 min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Sopa de lubina con patatas
1 godz. 10 min
Crema florentina (de espinacas)
45 min
Caldo de gallina
1 godz. 10 min
Crema de acelgas y piñones
45 min
Sopa de ave
40 min
Papilla de habas secas
1 godz. 10 min
Sopa de pollo y arroz
1h
Caldo oscuro de ternera
2 godz. 10 min
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35 min.
Congrio con guisantes y mejillones
35 min