Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
  • 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
  • 250 g de vino tinto
  • 40 g de miel
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de corazones de alcachofa congelados
  • 1 cucharadita de maicena
  • 3 cucharadas de agua fría

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 861.8 mg
Białko 74.9 g
Kalorie 4445 kJ / 1062 kcal
Tłuszcz 71.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 26.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...