Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de habas blancas secas
- 100 g de chorizo, en rodajas
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1000 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 1 cucharadita de romero fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de apio
50min
Crema de elote
20min
Crema de ejote
30min
Sopa de cebolla
1h 10min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Crema de cilantro
30min
Sopa de elote
35min
Crema de ejotes con verduras
35min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Sopa de cilantro
1 Std. 20 Min