Wersje kompatybilne
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Salmone e carciofi al Varoma
55p
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min