Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (opcjonalnie)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 68.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 godz.
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Pere, formaggio e miele
15 min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Insalata di pollo in vasetto
40 Min
Insalata di pollo in vasetto con verdure
45 Min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min