Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola

Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola

4.5 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • fili di erba cipollina fresca tritati
    10
  • di caprino
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    90 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di rucola lavata
    130 g
  • di bresaola
    12 fette
  • spicchio di aglio (opcjonalnie) senza anima
    ½
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 777 kcal / 3250 kJ
Białko 38.7 g
Tłuszcz 68.1 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...