
Urządzenia i Akcesoria
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
fili di erba cipollina fresca tritati10
-
di caprino300 g
-
di olio extravergine di oliva90 g
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
-
di rucola lavata130 g
-
di bresaola12 fette
-
spicchio di aglio (opcjonalnie) senza anima½
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
777 kcal /
3250 kJ
Białko
38.7 g
Tłuszcz
68.1 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi "low cost"
10 Przepisów
Włochy
Włochy