![Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/223666.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (opcjonalnie)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 68.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di spada al basilico
15min
Torta di asparagi
1h 10min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Rollè di radicchio
50min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Zucchine ripiene
1h 10min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Involtini di prosciutto
35min
Quiche di salmone e porri
1 godz. 25 min