Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na kostičky (2 x 2 cm)
- 900 gramů vody
-
2
kostky masového bujónu
lub 2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí, masové - 200 gramů rukoly
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
-
150
gramů kozího sýru, čerstvého, měkkého
lub 150 gramů čerstvého sýru, z kravského mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 4.27 g
- Węglowodany
- 13.25 g
- Tłuszcz
- 7.28 g
- Błonnik
- 1.85 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 dk
Cuketový krém s modrým sýrem
25min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 dk
Polévka z mladých kopřiv
25min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 dk
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Krémová polévka z rukoly
30min
Cuketová krémová polévka
25min
Polévka z červené řepy
40min