Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů rybího filé, rozmrazeného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce, na kousky
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli, plus extra na dochucení
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
- 50 gramů čínských nudlí, nebo drobných těstovin
- 100 gramů smetany
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Zelné knedlíky
36 min
Krém Saint-Germain
50 min
Fenyklový digestiv
10 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1 godz. 10 min
Štědrovečerní rybí polévka
50 min